torsdag 28 oktober 2010

Levergodis!

Gott levergodis för hund!

300 g ungnötslever
3 dl vetemjöl
3 msk vatten
1 knivsudd bakpulver

  1. Kör ihop allt i en mixer, till en smet
  2. Bred ut på en pappersklädd bakplåt
  3. Grädda ca 15-20 min i 175 grader i mitten av ugnen
  4. Skär i småbitar o låt svalna


Går jättebra att frysa in i lagom små "tränings-doser". Möglar lite lätt annars då det inte innehåller några konserveringsmedel.

Ett tips är att inte göra som jag och ha middagsgäster samma dag som du bakar det här för det luktar päckel i köket långt efteråt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vilken delikatess, måste prova att göra godis till Freja och Asta.

Zallek - Kellaz sa...

Det är billigt, enkelt och inga konstiga grejer i. Och hundarna älskar det!