måndag 3 januari 2011

Torkad blodpudding

Fortsätter mitt test av att baka eget hundgodis, även dessa lättlagade munsbitar fick klart godkänt av den annars så kräsna sheltien jag förärats med. Det är billigt, enkelt och innehåller lite mindre konstigheter än köpt hundgodis.


Gör såhär: Sätt ugnen på 75°c och tärna en blodpudding i lagom små bitar, lägg dem på en plåt och torka i ugnen i två till tre timmar beroende på hur torra du vill ha dem. Rör om då och då.

Det ser ju ut som riktigt gott chokladjulgodis.

Lägg dem i en fin burk och spara dem inte alltför länge om de inte är torra rakt igenom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska genast prova, tack för tipset. Ska vi promenera någon dag?

Katrin sa...

Ville tycker att det verkar gott, själv är jag inte så jättefrestad. ;)
Vi följer gärna med på promenad också!