måndag 7 februari 2011

En lång helg kort

Det är meningen att man ska vila upp sig på helgerna och ha vardagarna fulla, men för Zallek är det tvärtom. Vi började på lördagsmorgonen med en promenad på Runn med Asta, Freja och deras matte. Det blev en lång promenad och solen kom fram till slut, det var alldeles perfekt (kameran var inte med) och vi rundade en ö där Astas matte gick in och gömde sig så att hundarna fick leta upp henne. Till och med Zallek var med och sökte upp henne. Roligt!


På söndagen var det agilityträning och det gick väldigt bra och var kul, vi körde en hel bana och är taggade för att börja tävla. Vi är verkligen redo att börja tävla, för nu är Zallek inmätt och klar, han var 36 cm i mankhöjd och kommer därmed att tävla i mediumklassen, det var det jag hade hoppats, det är den klassen där det brukar vara minst antal tävlande.


Efter träningen åkte vi till Enviken på födelsedagsfirande där det fanns både ungar och hundar att busa med. När en trött Zallek hoppade in i bilen för att åka hem tänkte han nog att nu ska det bli skönt att få sova. Men vem var inte hemma hos oss om inte den bråkiga lilla pudelvalpen/duracellkaninen Sally? Zallek tittar då upp på mig och börjar fundera på att byta matte.


En trött Zallek är glad att det är måndag igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Zallek om du ska byta matte kanske det går bra med mig? Men du skulle nog tröttna på duracellkaninen Asta förstås.

Jättehärlig promenad i lördags, det var bara matsäcken som fattas. Det får vi ta nästa gång.

Det var en lysande ide att köpa pulka, det skulle passa Asta som handen i handsken.