torsdag 21 juli 2011

Anpassad aktivering

Har svårt att gå längre sträckor med Zallek nu så jag får använda fantasin och hitta på annat som kan stimulera honom. Igår hade vi picknick nere vid Kålgår'n, räven trivdes bra med att ligga på en filt och tugga ben och spana ut över vatten och gräsmattor och somnade nöjd när vi kom hem. Det blev även en helrenovering av honom med borstning, klippning, öronrengöring m.m. Det var inte lika uppskattat. Ska försöka hitta på någon större aktivering varje dag nu.






Beställde ett nytt koppel för ett tag sedan nu. Det har gått tre veckor och jag skulle få det inom två veckor. Det är ett blått Hurtta-koppel i nylon med reflex, Zalleks förra koppel, i läder, håller på att nötas sönder. Tråkigt att man aldrig kan hitta någon bra sida med hundgrejer att beställa ifrån, det har bara varit krångel med dem jag har haft kontakt med i alla fall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad bra att ni hittar andra aktiviteter som passar er bägge. Vi är i Stockholm men längtar hem. Gör gärna något hundigt när vi kommer tillbaka och du inte fått bebis då. //freja