söndag 10 juli 2011

Lata dagar

Vi är ganska lata av oss just nu, både Zallek och jag. Det blir mycket aktivering inomhus och främst på kvällarna då Zallek är lite piggare. När det är varmt vill han bara slöa. Vi finslipar lite olika moment såsom apport och slalom mellan benen. Apporten går sisådär men slalomet går bättre, han tycker att det är läskigt att uppehålla sig kring benen. Kanske har han blivit sparkad innan vi skaffade honom? Vi åker till klubben för att träna agility en gång i veckan, husse är riktigt duktig. Zallek är mer uppmärksam på honom, kanske har han tröttnat på matte.


Igår var vi lediga och ute den mesta delen av dagen.


Lite sökträning i gräset.

Räven fäller jättemycket nu. Borstar nästan varje dag.

Det var en så stor tuss att Zallek tar den för ett byte, eller luktar den väldigt gott?

3 kommentarer:

sofie & kamelerna sa...

Här är det inte heller många knop då kamelern är helt utslagna i värmen. men idag är det ju mindre varmt så jag funderar starkt på att ta oss ut till klubben och måndagsträningen i kväll.

sofie och kamelerna sa...

jo glömde säga. Lägg upp filmerna på youtube i stället. smidigt och enkelt. själv tröttnade jag på att det var så svårt att lägga upp dem på blogger

Anonym sa...

Men har Zallek fått något småsyskon än? Vi saknar er och vill leka nån dag. Vi är hemma i falun nu, tänkte åka till brukshundsklubben en sväng imorgon. kanske åka och bada någon dag om ni vill?
Asta och Freja